• Trends % normoverschrijdende meetpunten JG-MKN/MTR en MAC-MKN

  Grafiek met het percentage normoverschrijdende meetpunten tussen 2010 tot en met 2023 voor de meetpunten van het Landelijk Meetnet GewasBeschermingsMiddelen voor bestrijdingsmiddelen met de ecologische normen JG-MKN / MTR en MAC-MKN. Tevens wordt de meetintensiteit in de loop van de tijd getoond.

 • Trends % normoverschrijdende stoffen JG-MKN/MTR

  Grafiek met het percentage normoverschrijdende meetpunten tussen 2010 tot en met 2023 voor alle meetpunten (alle landgebruiksklassen) van het Landelijk Meetnet GewasBeschermingsMiddelen voor bestrijdingsmiddelen met de ecologische normen JG-MKN / MTR . Tevens wordt de meetintensiteit in de loop van de tijd getoond.

 • Trends % normoverschrijdende metingen MAC-MKN

  Grafiek met het percentage normoverschrijdende metingen tussen 2010 tot en met 2023 voor de meetpunten van het Landelijk Meetnet GewasBeschermingsMiddelen voor de bestrijdingsmiddelen met de ecologische norm MAC-MKN. Tevens wordt de meetintensiteit in de loop van de tijd getoond.

 • Trends concentraties

  Grafiek met de gemiddelde concentratie van een bestrijdingsmiddel in het Landelijk Meetnet GewasBeschermingsMiddelen tussen 2014 tot en met 2023. Dit kan worden weergegeven per landgebruik of voor alle landsgebruiken tezamen. Tevens wordt de gemiddelde rapportagegrens getoond.

 • Top stoffen (indexen) JG-MKN/MTR en MAC-MKN

  Geeft de rangorde van de normoverschrijdende stoffen op basis van het aantal en mate van overschrijdingen van de ecologische normen


 • Ga terug naar GGDO